Topp 10 nydelige facebook-statuser….

10. Nei, nå er det nok. Idag skal jeg rydde litt i vennelista mi her på Face (hehe…oppmerksomhetssyk?? Hva med å bare slette de du ikke vil ha der i ro og mak? )

facebook4

9. Skulle ønske gutten min også hadde en pappa som stilte opp for han :/(…og NÅR fikk ungen din det bedre av  å henge ut faren hans på Face?)

facebook4

8. Jeg er ikke rasist altså, men….. (Hehe, jo…du er en rasist)

facebook4

7. Alle som er med på Paradise Hotel er idioter (..og du er kanskje den kjedeligste og mest dømmende idioten i verden, kanskje søke selv?)

facebook4

6. LAPPEN (okey, Stian hater deg for at du har noe han enda ikke har i en alder av 32</3)

facebook4

5. Legalisér cannabis (…vi tør å vedde femti spenn på at du gikk ut skolen med mindre enn 3 i snitt og er arbeidsledig)

facebook4

4. Weed er jo null stress, det er tobakken som ødelegger deg.. (…vi tør å vedde femti spenn på at du gikk ut av skolen med mindre enn 3 i snitt og er arbeidsledig)

facebook4

3. Jeg blir bare mobba på skolen…. (Følte seg utmattet) (Fasit: 4400 venner, 300 kommentarer på profilbilde ditt hvor du poserer med en pokal for at du har vunnet nm i cheerleading. Jenta mi, det er ikke så synd på deg)

facebook4

2. Deilig å endelig være i gang med treningen igjen… (Trening er tipptopp og det er strøkent at du har fornyet medlemskapet ditt hos «Ronny´s bli-drit-sterk-klubb» . Men når dette er nittimillionende forsøk på å kline til med dietten din for å stramme inn valpefettet litt, så ville vi kanskje ventet til adgangskortet hvertfall er brukt en gang på trenings-senteret) (Har vært der vi også, så du er unnskyldt – bare dropp den jævla statusen)

facebook4

1. Kjeder meg skikkelig i dag.. Men men, noen dager er jo sånn også! Kællen snart hjemme fra jobb, og da blir det nok middag og så sofaen og kanskje en film. (………sykt fett as. Takk for nydelig info. We love to have you in our vennelist <3)

facebook4

7 kommentarer om “Topp 10 nydelige facebook-statuser….

 1. «Hvorfor må alt være så vanskelig…?»
  * kommenterer og spør hva som er galt.
  * kommenterer tilbake «nei jeg vil ikke snakke om det»

 2. Må ikke glemme de som klager over falske venner, lei av singellivet osv! Får slutte å bli bestevenn med alle en ser og sitte på ræva hele dagen da se!

 3. «Legalisèr cannabis» vi tørr vedde på at du hadde under 3 I snitt og er arbeidsledig.

  Ogsånn. Er ikke dette minst like dømmende som å si at alle som er med på paradise er dumme?

  Litt ironisk :)

 4. » Legalisér cannabis (…vi tør å vedde femti spenn på at du gikk ut skolen med mindre enn 3 i snitt og er arbeidsledig) Legalisér cannabis (…vi tør å vedde femti spenn på at du gikk ut skolen med mindre enn 3 i snitt og er arbeidsledig)»

  Men samtidig kaller du fyrn på nr 7 for en dømmende idiot? Rett og slett lattelig, oppfør deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>