LÆR DERE FOLKESKIKK FOR FAEN!

Lot oss inspirere av dette innlegget til John Arne Riise. 

Yesda. Omsider har foreldre/besteforeldre-generasjonen endelig kommet seg på nett. Vi vet ikke om dette er en så veldig god idé. Generasjonen over oss har tydeligvis ikke peiling på hvordan man oppfører seg på sosiale medier.

bad-mother-selfies-11

 

Vi har tatt en titt i kommentarfeltet til diverse nettsteder og trenden er den samme overalt. Netthets kommer nesten alltid fra mennesker som ikke hadde tilgang på internett under oppveksten. Før trodde vi at det var fjortisene som var de aller verste hva angikk nettmobbing, men nå viser det seg jo at flertallet av idiotkommentarer kommer fra folk som  allerede var godt voksne når Kåre Willoch var statsminister. Det virker som om de er totalt uvitende om at offentlige personer faktisk leser det som kommenteres. De kommer jo fra en tid hvor offentlige personer var ekstremt utilgjengelige og dermed ikke mottagelige for hets (om man da ikke sendte et trusselbrev med brevdue til vedkommende).

56725823

Det er først nå det i det siste det har gått opp for oss at de fjortisene som nettmobber garantert nedstammer fra foreldre som var(og er) enda større kjøtthuer enn de selv er. Holdningene må jo komme fra et sted?

Husker VG publiserte en nettsak om at Stian skulle bli pappa igjen. Hatkommentarene lot ikke vente på seg. «Stakkars unge» osv osv osv… Hatkommentarene kom utelukkende fra mennesker over 50 år som så på en tidligere paradisedeltager totalt uskikket som pappa. Jaja, greit nok at man har meninger, men hvorfor poste det offentlig? De kan da umulig skjønne hvor teite de ser ut? Vet de egentlig at man bare kan google navnet deres så kommer alle disse  idiotkommentarene frem? Jeg tviler.

facebook4

Så før dere lar foreldrene deres slippe til på facebook – GI DE ET SKIKKELIG KURS I FOLKESKIKK.

PS: Det er på en måte godt å se at klisjéen om at ting var så forbanna mye bedre før ikke alltid stemmer. Ting var bare ikke like synlig.

2 kommentarer om “LÆR DERE FOLKESKIKK FOR FAEN!

  1. stian lar seg inspirere av john Arne Riise. Dette er det mest rørende siden fakkeltoget for den drepte hunden tønes <3

  2. Hei du Petter, du lova meg at vi skulle gifte oss når du var på B92 :P
    Haha neida, men er sant det med folkesikk greiene. Bestemor har en tendens til å skrive og legge ut ting ho ikke vet at andre ser, er en grunn til at man ikke adder bestemor på face :P
    Ha en fin dag videre begge to, stay awsome :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>