EN HELT SYKT STOR FEST – Part 2

I år som ifjor arrangerer Staysman & Lazz og Katastrofe EN HELT SYKT STOR FEST på Rockefeller i Oslo. Datoen er 29.august og AFTERPARTY blir igjen arrangert i samme lokaler uten at det vil koste deg noe som helst ekstra;) 

Så join FACEBOOKEVENTET og skaff deg BILLETTER….NÅ! <3

 

Her kan dere lese litt om fjorårets sinnsyke konsertopplevelse:

2014 var et helt sinnsykt år for oss i Katastrofe og Staysman & Lazz.

Katastrofe fikk endelig sitt definitive gjennombrudd og på mange måter fikk Staysman & Lazz det samme. Et lass av uker på VG-lista resulterte i full VG-lista turné, allsang på grensen, over 100 konserter og mange millioner streams….allikevel må det være lov å si at det aller, aller feteste var konserten vi holdt på Rockefeller i Oslo 30.august det året.

Sjekk ut aftermovie HER

Rockefeller

Rockefeller er en legendarisk scene og selvsagt har det alltid vært en guttedrøm å få lov til kjøre et komplett liveshow på et sted hvor mange legender har spilt tidligere. I forkant av showet trodde vi maks det skulle komme 200 personer. Oslo har jo ekstremt med tilbud for konsertgjengere, så konkurransen er hard og man har kanskje litt lett for å tenke «worst case scenario». Frykten for halvfullt lokale skulle imidlertidig vise seg å være fullstendig ubegrunnet…

Når vi entret scena fra Campingvogna vi hadde fått plassert der i forkant av konserten og så at alle tre etasjene  var fulle av folk som hadde tatt turen utelukkende for å høre på oss…h-e-r-r-e-g-u-d- så kul feeling. Allsang på våre egne låter i 90 minutter. Tror faktisk det var vanskelig for dere som var blant publikum den kvelden og forstå hvor mye det betydde for oss at dere kom. Sikkert lett å tenke at «gutta spiller jo hele tida, dette blir vel som hvilken som helst annen gig», men sånn er det altså ikke. Dette ble organisert av oss selv. Alt av pyroteknikk var planlagt av oss (i samarbeid med pyroteknikk.no) på forhånd. Billettsalgstrategier, konkurranser på sosiale medier, samarbeidspartnere og oppvarmingsartister var noe vi fiksa helt selv. Derfor var det en helt vanvittig deilig følelse når vi skjønte at vi faktisk klarte å fylle stedet til randen av partyklare gærninger <3. Vi vil rette en stor takk til Russeservice, TDK Media, Artistpartner, Bøbben & Yogi, Hartzon og Pyroteknikk.no som hjalp oss med å  gjennomføre tidenes kveld sykeste kveld….og som nevnt tidligere i innlegget: I ÅR SÅ GJØR VI DET IGJEN. 29.August ! Vel møtt!

En kommentar om “EN HELT SYKT STOR FEST – Part 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>