Det beste kn**let var på danskebåten – Koseprat med Mads Veslelia

Han har på kort tid etablert seg som en av Norges største (og beste) rappere. Låta «Scarface of Facebook» toppet nylig spotify´s liste over virale låter her til lands. Rapvideoene han har spilt inn på soverommet sitt er sett over 1.000.000 ganger. Er straks aktuell med albumet «My Bedroom». Vi slo av en prat med hønefoss´badboy numero uno. Tjena, Mads! Vi går rett på sak, vi.

10257363_10154060305430193_5120836594806433988_o

Ditt beste ligg? Vi vil ha details!

-Det må ha vært på danskebåten med eksen min, og det beste med det ligget   bortsett fra rumpa hennes og 90-talls nipplene hennes, var definitivt senga. Jeg vet ikke hva det er med danskebåt-senger, men de er utrolig behagelige, tror de bruker egyptisk-silke på sengetrekket noe som gjør hele ligge-opplevelsen utrolig komfortabel. Man slapper også ekstra av når man er ute på sjøen, det er liksom ikke bortkastet knulling fordi man er på vei et sted og kunne ikke gjort så mye annet uansett. Savner forøvrig den turen, men også dama, så om hun leser dette, slå opp med typen din og bli sammen med meg igjen da! Jeg spanderer danskebåt-turen denne gangen. Love you.

Hvorda i alle dager har du klart å fått over en mill views på facebookvideoene du har posta iløpet av vinter´n? Du står jo tross alt inne på soverommet ditt og rapper. Ikke akkurat noe RayKaybudsjett på opplegget ditt.

-Jeg velger å tro det er en blanding av at jeg ikke suger og at det er underholdende. Jeg står ikke bare å rapper, men har som oftes med noe visuelt som er akkurat så interessant at du ikke krysser ut videoen før den er over. Så om jeg er i en posisjon til å gi bort tips til andre rappere som sitter på soverommet sitt, ikke sug til å rappe og gni gjerne melet til mormoren din rundt nesa for å se ekstra tøff ut. Neida, joda.

10384659_762311447157410_2293944976916444044_n

 -Hater ikke så mye, men det er spesielt en låt jeg ikke tåler lyden av .«En godt stekt pizza» tror jeg den heter.

Hatmusikk/Elskmusikk?

-Jeg elsker musikken til Yelawolf, Hopsin, Tech N9ne, Rittz, 2pac og en annen rapper som er up and coming nå, han kaller seg Eminem tror jeg, har et par plakater av han på veggen også. Hater ikke så mye, men er spesielt en låt jeg ikke tåler lyden av. «En godt stekt pizza» tror jeg den heter (haha, nice one Mads! red.anm) Husker ikke helt hvem som har den nå på sparket  (Yeah Right! Ren.Anm) men jeg hater den, hører´n over alt. Hadde jeg vært musikk-kritiker hadde jeg gitt den terningkast 1!

Inspirasjonskilder?

-De rapperne jeg nevnte ovenfor, men også meg sjæl.. Altså ting jeg selv opplever og hva jeg selv tenker. Jeg blir inspirert av hvor fucka jeg kan være noen ganger.

Hvor dritt lei er du av å høre ordene «Den nye eminem»? 

-Like dritt lei av å høre «den nye eminem» som jeg er av den pizza-låta, det er jo bare svada alt sammen! Hærregud.

10662071_10154633523815193_5196437836380723895_o

Du rapper om svært så personlige ting. Hvor mye av det er ekte og hvor mye av det er fake?

-Alt som jeg ikke helt åpenbart spøker om er ekte, jeg har aldri jugd eller lagt på mere for å få det til høres verre/bedre ut. Det er for kleint og alle rundt meg hadde slakta meg om jeg begynte å juge i musikken. Men jeg hører rykter om at en skikkelig kul rapper fra samme by som meg går rundt og sier at jeg juger i tekstene.. Så jeg blir litt usikker selv.. Han er jo veldig overbevisende OG har solbriller på seg… INNE! Ville bare understreke det.

Beskriv drømmedama di med bare fem ord. 

-Brunette, halvveis slank, 90-talls pupper (90-tallpupper= Litt brunere, en håndfull størrels med mellomstore nippler. Red.Anm.) og tribletatto. Neida, nå beskrev jeg bare eksen min igjen, får henne ikke ut av hodet. Men bare ikke vær skjøge så sikler jeg!

Nå som du er rap-kjendis…er det noen kjendisbabes du har lyst til å date her til lands? 

-Cecilie Brækhus og hu som synger «jeg er en supernova», husker ikke navnet hennes tho. Men ja, elske med de to på likt hadde vært farlig sexy. (Vi ser det for oss, Mads! NAM! Red.anm)

Hønefoss er jo mest kjent for å ha fostret opp bloggeren VOE (Emilie Nereng)…hun er vel på din alder? Har du klina med ho? Vil du det?

-Hun er lillesøstera til en av mine beste venner, så av respekt skal jeg være snill. Han HAR gitt meg frikort (whaaat?), uten at jeg skal fortelle hva slags ugjerning han har begått for å kunne gi meg noe sånt.

Staysogstrofe-redaksjonen savner en skikkelig rapbeef her til lands. Noen rappere du har lyst til å starte en verbal krig med? Vi kan bringe beskjeden videre!
-Jeg også! Har prøvd å fått Dreamon, Sirius og Cir.Cuz til å bite på kroken min, men de nekter. Den eneste som bet på kroken var en shitty rapper med skjegg og albu-tattoveringer. Det at han lagde disselåt tilbake ga meg jo null oppmerksomhet. Hadde Dreamon svart meg derimot hadde jeg jo blitt superstar over natten, bare sjekk hvor bra han gjør det om dagen! De vil vel ikke anerkjenne at bedroom-boy er en trussel enda. Bittert.

Helt til slutt: Hvor er Mads Veslelia om fem år?

-Aner ikke, men jeg vil være lykkelig. Betyr det at jeg står på en så stor scene at jeg blir sliten om jeg løper fra den ene siden til den andre, lager musikk jeg selv liker og skriver autografer på 90-talls pupper? ja det gjør det!

20623_10155475334250193_5523244328018970345_n

Sjekk ut MV´s nye singel «I don´t fuck around» på Spotify <3

Takk for praten, MV! Dette var ekstremt koselig. Vi lover å komme på releasekonserten til «My Bedroom» albumet på «Dattera til hagen» i Oslo, 28.mai!

 

En kommentar om “Det beste kn**let var på danskebåten – Koseprat med Mads Veslelia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>